Pregnazon Complete 60 Kapsule

Pregnazon Complete 60 Kapsule

Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće I dojenja.

Sastav: prirodni beta-karoten; D3 (holekalciferol); vitamin E (D-alfa-tokoferol); vitamin C (L-askorbinska kiselina); vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid); vitamin B2 (riboflavin); vitamin B3 (nikotinamid); vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid); folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina); vitamin B12 (cijanokobalamin) biotin (D-biotin); pantenonska kiselina; vitamin K (fitomenadion); kalcijum (kalcijum-karbonat); gvožđe (gvožđe(II)-fumarat); cink (cink-oksid); magnezijum (magnezijum-oksid); jod (kalijum-jodid); bakar (bakar-sulfat); selen (natrijum-selenit); riblje ulje koje obezbeđuje: omega-3, EPA, DHA.

 • OPIS
 • ČEMU SLUŽE?
 • KO TREBA DA KORISTI?
 • PREPORUČENA DNEVNA DOZA
 • Reviews (2)

Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće I dojenja.

Sastav:
prirodni beta - karoten
vitamin D3 (holekalciferol)
vitamin E (D-alfa-tokoferol)
Vitamin C ( L-askorbinska kiselina)
vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid)
vitamin B2 (riboflavin)
vitamin B3 (nikotinamid)
vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)
folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina)
vitamin B12 (cijanokobalamin)
biotin (D-biotin)
pantenonska kiselina
vitamin K (fitomenadion)
kalcijum (kalcijum-karbonat)
gvožđe (gvožđe(II)-fumarat)
cink (cink-oksid)
magnezijum (magnezijum-oksid)
jod (kalijum-jodid)
bakar (bakar-sulfat)
selen (natrijum-selenit)
riblje ulje koje obezbeđuje: omega-3, EPA, DHA

Napomene:
Čuvati van domašaja male dece.
Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Pregnazon® Complete kapsule su jedinstvena formulacija koja pruža sve neophodne vitamine i minerale zajedno sa DHA i EPA omega - 3 masnim kiselinama za optimalan razvoj mozga i oka fetusa.
Posebno formulisana i pažljivo uravnotežena da obezbedi preporučeni dnevni unos folne kiseline i vitamina D, zajedno sa 19 drugih hranljivih materija koje obezbeđuju optimalnu nutritivnu podršku u svim fazama trudnoće i ranog materinstva. Pregnazon® Complete je idealan dodatak pre začeća, tokom trudnoće i dojenja.
Osim za pravilan rast i razvoj deteta, omega 3 se takođe smatra najprirodnijim načinom da se spreči postporođajna depresija . Folna kiselina je neophodna za svaki proces u organizmu koji je povezan sa deobom ćelija,esencijalna je za DNK I RNK replikaciju što je od posebnog značaja za fetalni razvoj.

• Žene koje planiraju za trudnoću
• Žene koje su već u drugom stanju (u bilo kojoj fazi trudnoće)
• Žene koje su tek rodile
• Žene koje doje

Pregnazon® Complete treba uzeti kao pre- i postporođajni vitaminskomineralni dodatak ishrani. Zbog visokog sadržaja folne kiseline, gvožđa, vitamina B12 i cinka idealan je da se koristi pre trudnoće, tokom trudnoće i perioda dojenja radi snabdevanja dodatnim hranljivim sastojcima potrebnih kako za majku tako I za bebu.

Upozorenje:
Molimo savetujte se sa svojim lekarom pre uzimanja dodataka ishrani ukoliko patite od nekih bolesti, na terapiji ste lekovima ili patite od alergija na hranu.
Nemojte koristiti nakon isteka roka upotrebe. Koristite proizvod prema uputstvu navedenom na pakovanju.
Proizvod sadrži riblje ulje I soju.

Odrasli jednu kapsulu dnevno uz glavni obrok.
Nemojte prekoračivati preporučenu dnevnu dozu bez prethodne konsultacije sa lekarom.

2 reviews for Pregnazon Complete 60 Kapsule

 1. 5 out of 5

  Odličan preparat i jako se pobro podnosi, nisam imala mučninu iako ima omega-3 kiseline. Ima omegu, sve vitamine i minerale, dovoljno gvožđa, Mg, joda…. Sve je u jednoj kapsuli, što je dodatna prednost. Uz to, slažem se, za ovako kvalitetan preparat odnos cene i veličine pakovanja (za dva meseca) je najbolji na tržištu. Sve preporuke

 2. 5 out of 5

  Pila sam za vreme trudnoce i posle porodjaja,zadovoljna sam preparatom. Najbolji odnos cene i kvaliteta na trzistu. Jedina zamerka je sto se ne moze naci u svim apotekama.


Add a review