Haemovit Plus 30 Capsules

Haemovit® PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih ćelija i jak imuni sistem. Sadrže gvožđe, vitamin B12, cink i bakar koji potpomažu izgradnju jakog imunog sistema i jačaju nervni sistem. Optimalna zaštita za osobe sa povećanim potrebama. Pogodan za trudnice. Odlično se podnose i ne izazivaju digestivne poteškoće.

Sastav: vitamin C (L-askorbinska kiselina); vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid); folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina); vitamin B12 (cijanokobalamin); gvožđe (gvožđe(II)-fumarat); cink (cink-oksid); bakar (bakar(II)-sulfat); mangan (mangan-sulfat).

 • OPIS
 • ČEMU SLUŽE?
 • KO TREBA DA KORISTI?
 • PREPORUČENA DNEVNA DOZA
 • Reviews (7)

Haemovit® PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih ćelija i jak imuni sistem. Sadrže gvožđe, vitamin B12, cink i bakar koji potpomažu izgradnju jakog imunog sistema i jačaju nervni sistem. Optimalna zaštita za osobe sa povećanim potrebama. Pogodan za trudnice. Odlično se podnose i ne izazivaju digestivne poteškoće.

Sastav: 
vitamin C (L-askorbinska kiselina)
vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)
folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina)
vitamin B12 (cijanokobalamin)
gvožđe (gvožđe(II)-fumarat)
cink (cink-oksid)
bakar (bakar(II)-sulfat)
mangan (mangan-sulfat)

Napomene:
Čuvati van domašaja male dece. Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Haemovit® PLUS kapsule su vitaminsko mineralni dodatak ishrani za odrasle za
zdravu krvnu sliku.

• pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca
• poboljšava apsorpciju gvožđa u organizmu
• gubitak krvi nakon povreda, operacija i menstrualnog ciklusa
• kod osoba koje pate od anemija
• pomaže u održanju zdravlja srca

Haemovit® PLUS kapsule pored vitamina B6, folne kiseline, vitamina B12 i gvožđa, neophodnih za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, sadrže i cink, bakar i mangan.
Cink i bakar poboljšavaju stanje kože i kose i potpomažu njen rast. Bakar i mangan su bitni minerali koji potpomažu jačane krvnih sudova i imaju antioksidativno delovanje u organizmu. Bakar potpomaže apsorpciju gvožđa u telu.

• osobe koje pate od nedostatka gvožđa
• koristan je za žene koje imaju teške i obilne menstrucije
• osobe koje pate od neuroloških ili kardiovaskularnih poremećaja, umora i depresije
• trudnice (samo uz prethodne konsultacije sa lekarom)

Upozorenje:
Ovaj proizvod sadrži soju. Molimo savetujte se sa svojim lekarom pre uzimanja dodataka ishrani ukoliko patite od nekih bolesti, na terapiji ste lekovima ili patite od alergija na hranu. Nemojte koristiti van isteka roka upotrebe.

Odrasli i deca preko 12 godina, jedna kapsula dnevno uz obrok.
Nemojte prekoračivati preporučenu dnevnu dozu bez prethodne konslutacije sa lekarom.

7 reviews for Haemovit Plus 30 Capsules

 1. 5 out of 5

  Odlican lek, bez nezeljenih efekata, odrzava nivo gvozda u serumu stabilnim.Omiljeni lek kao pacijentu i kao lekaru🙂

 2. 5 out of 5

  Koristim ga vec tri meseca i nema vise malaksalosti. Sve preporuke.

 3. 5 out of 5

  Probala sam puno drugih preparata, ali mi je jedino ovaj preparat pomogao da podignem hemoglobin u trudnoći. Podnosi se odlično, ne boji stolicu ni zube, ne stvara mučnine

 4. 5 out of 5

  Za razliku od ostalih preparata gvozdja koji sam tesko podnosila i koji nisu davali ni dobre rezultate Haemovit je bio pravo otkrice-lako se podnosi i rezultati su odlicni.

 5. 5 out of 5

  Koristimo ga i mama i ja, jer smo obe anemicne i prezadovoljne smo. Od samog pocetka konzumiranja se osecate bolje i sa vise energije a i kontrolom krvne slike se pokazalo da je vrlo ucinkovit. Sve preporuke!

 6. 5 out of 5

  Odlično se podnosi, i zamenjuje gomiu lekova kojej sam ranije morala da uzima zbog anemije. Prporuka!

 7. 5 out of 5

  Sve preporuke za ovaj lek jer menja gomilu vitamina i preparate gvoždja koje mi je moja doktorka propisala zbog anemije a koje nisam mogao da podnesem zbog bolova u stomaku i nepodnošljivog nadimanja. Onda mi je dokrotka sve izbacila i dala ovaj lek.
  Uzimao sam tri meseca i rezulatati su bili potpuno iznenadjenje i za moju doktorku a tek za mene. Najbolje je što lek uopšte nema sva ona neželjena dejstva koja imaju ostali preparti gvođžda a koje na moju žalost često moram da uzimam ( operisao sam želudac i imam velikih problema sa anemijom). Odličan lek!


Add a review