Tranquil 30 Kapsule

Tranquil kapsule su posebno formulisana mešavina prirodnih biljnih ekstrakata koji deluju sinergistički kako bi pomogli telu da nosi sa zahtevima i pritiscima modernog načina života.

Sastav: macerat ulja gloga (Crataegus spp); suvi ekstrakt cveta i lista gloga (Crataegus spp); suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis); suvi ekstrakt; korena bekovine (Viburnum prunifolium); suvi ekstrakt unutrašnje kore magnolije (Magnolia glauca); suvi ekstrakt cveta kantariona (Hipericum perforatum); suvi ekstrakt herbe pasiflore (Passiflora incarnata).

  • OPIS
  • ČEMU SLUŽE?
  • KO TREBA DA KORISTI?
  • PREPORUČENA DNEVNA DOZA
  • Reviews (1)

Tranquil kapsule su posebno formulisana mešavina prirodnih biljnih ekstrakata koji deluju sinergistički kako bi pomogli telu da nosi sa zahtevima i pritiscima modernog načina života.

Sastav:
macerat ulja gloga (Crataegus spp)
suvi ekstrakt cveta i lista gloga (Crataegus spp )
suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis)
suvi ekstrakt korena bekovine (Viburnum prunifolium)
suvi ekstrakt unutrašnje kore magnolije (Magnolia glauca)
suvi ekstrakt cveta kantariona (Hipericum perforatum)
suvi ekstrakt herbe pasiflore (Passiflora incarnata)

Napomene:
Čuvati van domašaja male dece.
Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Tranquil kapsule su dodatak ishrani za smirenje. Koren valerijane i herba pasiflore doprinose smirivanju i normalnom snu.
Spavanje je prirodan način da se telo odmori i smiri kako bi moglo da se suoči sa pritiscima modernog života. Gubitak normalnog sna zbog prekomernog stresa, anksioznosti i mnogih problema stvara začaran krug u kome osoba pati.

Tranquil kapsule pružaju ravnotežu kod poremečaja spavanja vezanih za stres i anksioznost, nude umirujuče dejstvo i ne stvaraju zavisnost.

• Osobe koji pate od nesanice
• Osobe koje pate od histerije i depresije
• Žene sa pre-menstrualnom napetošću
• Osobe koje su uzrujane, deprimirane, nervozne

Upozorenje:
Proizvod ne treba da uzimaju deca mlađa od 16 godina, trudnice, dojilje, osobe na terapiji kardiotoničnim heterozidima, I lekovima iz grupe beta-blokatora, antiaritmika I sedative I osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda.
Molimo savetujte se sa svojim lekarom pre uzimanja dodataka ishrani ukoliko patite od nekih bolesti, na terapiji ste lekovima ili patite od alergija na hranu.
Nemojte koristiti nakon isteka roka upotrebe. Koristite proizvod prema uputstvu navedenom na pakovanju.

Odrasli jedna kapsula dnevno uz glavni obrok.
Nemojte prekoračivati preporučenu dnevnu dozu bez prethodne konsultacije sa lekarom.

1 review for Tranquil 30 Kapsule

  1. 5 out of 5

    Probala sam preparat, jer radim u apoteci pa sam tako saznala za njega. Probala dosta biljnih preparata, ali ovaj najbolje deluje. Savršen preparat kod stresa, psihičkog opterećenja i nervoze. Dodatno umiri i srčani rad, koji se javlja zbog uzmenirenosti. Rado preporučujem dragim prijateljima i pacijentima


Add a review