Livercare 60 Tablete

Livercare® tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su čičak, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i zdravlja celog organizma. Jedinstveni suplement za čišćenje organizma namanjen i ženama I muškar-cima.

Sastav: ekstrakt sikavice u prahu (Silybum marianum); koren maslačka u prahu (Taraxacum officinale); koren žutike trpke u prahu (Berberis vulgaris); kurkumin u prahu (Curcuma longa); articoka u prahu (Cynara scolymus); holin citrat; inozitol; taurin; metionin.

 • OPIS
 • ČEMU SLUŽE?
 • KO TREBA DA KORISTI?
 • PREPORUČENA DNEVNA DOZA
 • Reviews (2)

Livercare® tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su čičak, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i zdravlja celog organizma. Jedinstveni suplement za čišćenje organizma namanjen i ženama I muškar-cima.

Sastav:
ekstrakt sikavice u prahu (Silybum marianum)
koren maslačka u prahu (Taraxacum officinale)
koren žutike trpke u prahu (Berberis vulgaris)
kurkumin u prahu (Curcuma longa)
articoka u prahu (Cynara scolymus)
holin citrat
inozitol
taurin
metionin

Jetra je drugi organ po veličini (posle kože) i najveća žlezda u ljudskom organizmu. Jetra obavlja brojne funkcije, a jedna od najvećih je prerada nutritijenata i sporednih produkata digestije hrane. Jetra uključena je u proizvodnju žuči koja ima ulogu u razgradnji masti, učestvuje u metabolizmu hrane i alkohola i ukljanja toksine iz ljudskog organizma. Jetra je glavni organ zadužen za detoksifikaciju organizma. A ova njena funkcija je naročito značajna kod zloupotrebe alkohola, stresnog načina života, konzumacije brze hrane, itd. Sposobnost detoksikacije štetnih hemikalija je značajan faktor koji određuje dobro zdravlje. Kada je sistem za detoksikaciju organizma prezasićen, toksini se nagomilavaju, i mi postajemo sve iscrpljeniji i osetljiviji. Jetra poseduje sposobnost regeneracije, ali jetra preopterećena toksinima ne može da se bori i šalje signale organizmu (iscrpljenost, hronični umor, redovne uporne glavobolje, itd.) za hitnu akciju. Dugotrajna zloupotreba alkohola, infekcije, izlaganje hemikalijama i lekovima mogu voditi oštećenju jetre. Preciznije, skoro sav unet alkohol se metaboliše u jetri i preteran unos može da dovede do akutnih ili hroničnih oboljenja jetre kao što su masna jetra (steatoza), hepatitis ili ciroza. Zbog toga je očuvanje snažne i zdrave jetre važno za normalno funkcionisanje organizma i očuvanje zdravlja.

Čičak je jedna od najistraživanijih biljaka danas koje pomažu osnaženju funkcije jetre prevencijom smanjivanja jedne od najznačajnijih komponenti u procesu detoksikacije (glutationa). Takođe je moćan antioksidans i deluje direktno na jetru stimulišući regeneraciju, tj. stvaranje novih, zdravih ćelija koje zamenjuju stare i oštećene. Maslačak povećava produkciju i protok žuči i deluje kao prirodan diuretik i tako pomaže jetri i bubrezima da uklone inflamaciju i toksine. Kurkumin i artičoka su moćni antioksidansti koji pomažu da se smanji inflamacija i tako deluju preventivno na oštećenje ćelija jetre. Šimširika poboljšava protok žuči, štiti urinarni sistem i redukuje nagomilavanje toksina u jetri. Amino kiseline i lipotropni faktori obezbeđuju zaštitu od nagomilavanja masti u jetri i pomažu eliminaciju toksina.

Livercare® tablete mogu biti od koristi:
• Osobama koje redovno konzumiraju velike količine alkohola.
• Osobama koje redovno jedu brzu hranu i nemaju izbalansiranu ishranu.
• Osobama koje se osećaju iscrpljeno i umorno posle preterane konzumacije alkohola I cigareta.
• Osobama koje žele da očiste i detoksikuju svoj organizam.

Kada se nagomilaju toksini naše telo postaje manje efikasno u uklanjanju toksina koji se normalno stvaraju tokom metabolizma. Livercare® tablete treba uzimati kao suplement nakon perioda povećanog unosa alkohola kao što su praznici, ili nakon perioda loše ishrane, velikog stresa kada se osećate iscrpljeno i treba vam nešto da pomogne čišćenju organizma, hrani i detoksikuje jetru.

Odrasli uzimaju 2 tablete dnevno. Ne povećavati dnevnu dozu pre konsultacije sa kvalifikovanom osobom.

2 reviews for Livercare 60 Tablete

 1. 5 out of 5

  Koristio sam ovaj lek na preporuku prijatelja, imao sam lose rezultate jetre a posle upotrebe ovog leka rezultati odlicni.
  Sve preporuke za upotrebu ovog prirodnog leka.

 2. 5 out of 5

  Dobro se podnosi i veoma je efikasan. Ja sam imao masnu jetru i povišene transaminaze, za 6 meseci upotrebe sve sve regulisao. Preporuka!


Add a review