Demaks Nova RS doo


Naša Misija

Kao lider u snabdevanju farmaceutskog sektora dijetetskim suplementima vrhunskog kvaliteta i inovativnim proizvodima ,osnovna misija naše kompanije je obezbedjenje vrhunskog kvaliteta servisa I ponude našim klijentima, očuvanje pozitivne reputacije kompanije u okviru sprovodjenja dosledne politike održavanja stabilnih poslovnih odnosa,prepoznatljivosti kao partnera koji zadovoljava potrebe klijenata uz punu odgovornost ispunjenja njihovih očekivanja.

Naša filozofija

Prevencija je naša filozofija. Izabrali smo proizvode koji su pravilno analizirani i nutritivno izbalansirani da u potpunosti zadovolavaju potrebe našeg tela i pružaju savršenu harmoniju.
Naša filozofija je da učinimo dostupnim ili obezbedimo asortiman proizvoda koji su pazljivo ispitani I nutritivno uravnoteženi,proizvoda koji mogu da obezbede brojne I raznovrsne nutritivne potrebe kako pojedinca tako i cele porodice.Zalažemo se za inovativni I kreativni pristup u proizvodnji naših preparata od kojih mnogi predstavljaju rezulat najnovijih istraživanja u domenu kvalitetne ishrane I očuvanja čovekovog zdravlja